logo
Imprimir
18-03-2017 | 22:37hs
•ESPORTS

La Challenge Monoplace V de V inicia la temporada de les V de V Endurance Series

Aquest diumenge a les 09:00h tindrà lloc la tercera i última prova de la challenge Monoplace V de V


La temporada 2017 de les V de V Endurance Series ha donat el tret de sortida al Circuit de Barcelona-Catalunya amb les primeres proves de la Challenge Monoplace V de V. En total, 21 Fórmula Renault 2.0 han participat en aquestes curses al sprint de 20 minuts de durada.

El Safety Car ha estat el protagonista de la primera cursa de la Challenge Monoplace V de V. Després de la sortida de pista d'un dels cotxes, la bandera groga ha onejat fins al final de la prova. L'alemany Laurents Hörr (Dutt Motorsport) ha mantingut durant tota la cursa la primera posició obtinguda als entrenaments qualificatius d'aquest matí i finalment s'ha endut la victòria. El francès Gilles Heriau (Formula Motorsport), que sortia des del tercer lloc de la graella de sortida, ha quedat en segona posició després d'avançar a la primera volta al pilot suís Moritz Mueller-Crepon (Heuri Rennwagen), que ha creuat la línia de meta en tercer lloc.

A la segona prova de la jornada, el Safety Car ha tornat a sortir a pista en dues ocasions. Laurents Hörr ha repetit victòria i s'ha coronat guanyador després de mantenir la pole position durant la cursa. El segon lloc del podi se l'ha endut Moritz Mueller-Crepon, que també ha conservat la posició de la graella de sortida. I, després de remuntar dues posicions, Gilles Heriau s'ha fet amb el tercer lloc.

Demà a les 09:00h tindrà lloc la tercera i última prova de la challenge Monoplace V de V. També se celebraran la darrera cursa de la Challenge Funyo V de V (09:35h) i la prova de resistència Endurance Proto (10:40h-16:40h). L'entrada serà gratuïta per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit, i les proves es podran seguir des de les Tribunes Principal, I, H i G.
Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/28454_lachallengemonoplacevdevinicialatemporadadele-vdevendurance-erie--1.htm