logo
Imprimir
07-02-2017 | 23:58hs
•TURISME

El Càmping Riembau prepara la temporada amb novetats

La instal·lació de Platja d'Aro, que compta amb el segell de destinació de Platja i Família, ha remodelat el seu parc i també ha estrenat web


Tot just acabem de deixar enrere la temporada nadalenca, però tot plegat va tan ràpid que amb un obrir i tancar d'ulls ja tindrem l'època estiuenca trucant amb ímpetu la nostra porta. Això ho saben prou bé al Càmping Riembau de Platja d'Aro, que comencen a preparar l'activitat dels mesos d'estiu amb novetats remarcables.

En aquest sentit, el complex ha treballat darrerament de valent per millorar la seva imatge des de totes les perspectives. Per una banda, el càmping baixempordanès disposa ara d'un web molt més interactiu i amè, un espai que camina amb consonància amb les instal•lacions físiques, que acaben d'executar una rellevant remodelació del parc tot enfortint una completa zona d'activitats infantils.

El resultat d'aquest conglomerat de valors afegits és un càmping de primera categoria, tal com justifica el segell de destinació de Platja i Família que li va atorgar l'Agència Catalana de Turisme. La distinció no és, ni molt menys, gratuïta, ja que l'establiment es troba ubicat al bell mig d'un entorn natural únic i generador d'un gairebé infinit nombre d'activitats: des de caminar pels paratges inigualables que brinda la Costa Brava, amb platges i cales oníriques, fins a la possibilitat de practicar un munt d'esports a l'aire lliure o degustar unes propostes culturals o gastronòmiques de primer ordre.

Instal•lacions polifacètiques
Amb les famílies com a principal públic objectiu, el Càmping Riembau configura al seu voltant una teranyina que combina a la perfecció els serveis, el ventall d'entreteniments i les pròpies instal•lacions. I és que no cal anar gaire lluny per poder gaudir de valent. De fet no cal ni sortir del seu recinte, ja que des d'allà els usuaris poden formar part d'una elaborada oferta esportiva (Esports Club, Fitness Club, mini golf, tennis, sales de fitness, zona de petanca i tennis taula); d'una completa zona d'animació (Riembau Nights, Club Rimbi, sala de jocs, recreatius, parc infantil, zona de jocs i espectacles amb sortidors d'aigua) i d'una gran proposta de restauració (Bar-Restaurant, gelateria i servei de Take Away) i de piscines (piscines olímpiques exteriors, piscina pels més petits i piscina climatitzada). Tot plegat s'afegeix a un paquet turístic que inclou altres serveis com una bugaderia, una perruqueria, un supermercat i una fleca. La matèria primera ja hi és, i de sobres, només falta que el temps acompanyi.
Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/27798_elcampingriembaupreparalatemporadaambnovetat--1.htm