BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-12-05

Banys de Llo obre les seves portes pel Nadal

El centre termal pirinenc, conegut per les seves aigües sulfuroses, va tornar a l'activitat dissabte passat després del descans anual





El centre termal Banys de Llo, ubicat al bucòlic municipi de Llo, a l'Alta Cerdanya, va reobrir les seves portes el passat dissabte dia 3 de desembre per donar la benvinguda al Nadal i, de retruc, a una nova temporada. El balneari va tancar transitòriament el passat 13 de novembre pel descans anual, una etapa que va servir perquè Jean Yves i Isabelle Jail, propietaris de la instal·lació, carreguessin piles per afrontar una nova temporada.

Una nova temporada caracteritzada, com no podria ser d'altra manera, per la genuïnitat de l'indret. I és que la zona termal, localitzada ben a prop de les Gorges del Segre i d'una font natural sulfurosa, brinda unes aigües riques en sofre i minerals molt reconegudes pels seus efectes relaxants, però també per les seves propietats per combatre els dolors reumàtics o musculars o per enfortir el benestar de la pell i els cabells.

Els atributs excepcionals d'aquesta aigua s'expliquen a 4.000 metres sota el mantell terrestre, a tocar del magma, que és l'indret on es projecta un líquid que tarda uns 10.000 anys a aparèixer per la superfície a unes 37º aproximadament. Durant aquest recorregut, l'aigua s'enriqueix de minerals i cultiva, al mateix temps, unes algues microscòpiques que es converteixen en un gran aliat per al tractament dermatològic o per a les articulacions.

Entorn privilegiat
El centre Banys de Llo, que durant l'any passat va realitzar remodelacions a les seves instal·lacions amb l'objectiu d'oferir un millor servei, està rodejat d'un paisatge de somni. El poble Llo, ubicat al bressol del riu Segre i a 1.500 metres d'altitud, ofereix al visitant una panoràmica envejable a més d'una riquesa patrimonial de primer ordre, com ara l'església romànica de Sant Fructuós de Llo. Un context irrepetible que justament per aquesta època, a les portes del Nadal, esdevé més oníric que mai.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/27028-bany-delloobrele-eve-porte-pelnadal.htm