BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2015-10-12

Albert Rivera: "La garantia més gran d'unió a Espanya serà la regeneració democràtica"

El president de Ciutadans assegura que "si C’s guanya les eleccions, farem una celebració civil i no només institucional el 12-O"





"La garantia més gran d'unió a Espanya serà la regeneració democràtica", així ho ha afirmat el president de Ciutadans (C's), Albert Rivera aquest matí després d'assistir als actes commemoratius del Dia de la Hispanitat. Rivera ha explicat que "a Espanya hi ha una crisi institucional, territorial i de confiança política" i per solucionar-ho ha apostat per "obrir una nova etapa" que implica "reformes de totes les institucions i de la Constitució".

En una entrevista al programa 'Las mañanas de Cuatro', Rivera ha apuntat els eixos en què es basa la proposta de reforma constitucional que proposa Ciutadans: "la separació de competències, blindar la igualtat de drets dels espanyols i una profunda reforma institucional", ha detallat el president de la formació.

El líder de Ciutadans ha explicat que ha acudit a la recepció oferta pel Rei amb motiu del Dia de la Hispanitat "per representar les persones que ens han votat" i ha afegit que "si Ciutadans guanya les eleccions, el 12-O farem una celebració civil i no només institucional".

Finalment el candidat per Ciutadans a la presidència del Govern ha qualificat de "inexistent" el lideratge de Rajoy. Albert Rivera ha remarcat que Ciutadans representa un projecte alternatiu i ha advertit que "la nova etapa no està feta per gent que no vulgui dialogar".




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/22666-albertriveralagarantiame-grandunioae-panya-eralaregeneraciodemocratica-2.htm