BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2020-01-21

CaixaBank inaugura a Centelles una oficina del nou model Store

L'oficina està ubicada a la Plaça Major, 1, al centre de Centelles, i reforça el posicionament de l'entitat a Osona, on ja disposa de 4 oficines del nou model




El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i l'alcalde de Centelles, Josep Paré, han inaugurat l'oficina Store Centelles en un acte que va tenir lloc ahir i al qual van assistir-hi un centenar de clients.

A la comarca d'Osona, comptant la nova Store de Centelles, ja són 4 les oficines d'aquest nou model innovador.

Durant l'acte, l'alcalde de Centelles, Josep Paré, ha agraït a CaixaBank la seva aposta per la ciutat en la implantació del nou model d'oficina que té com a objectiu oferir el millor servei als clients de la població. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que "des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d'oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients".

CaixaBank té avui més de 300 oficines d'aquest model al territori espanyol. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l'experiència del client dins de l'oficina.

La nova oficina Store Centelles, situada a la Plaça Major, 1, va obrir portes el passat 27 de desembre i disposa d'una superfície aproximada de 350 m2. Compta amb 9 empleats i s'hi gestionen més de 5.500 clients.

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. En aquest nou model d'oficina Store es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanya i ajuda al client en l'ús dels caixers d'última generació situats a l'oficina per a que els empleats es centrin en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per part d'un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre ambdós, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

Lideratge en innovació de CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder en banca detallista a Espanya i un dels més importants de Portugal, amb 15,6 milions de clients en el mercat ibèric i la major xarxa comercial de la península.

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que té la major base de clients digitals d'Espanya (6,3 milions). A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com ara la creació dels primers caixers que permeten fer reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte escollit com un dels Projectes Tecnològics de l'any als Tech Project Awards de la revista The Banker.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs més ben valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals. El 2019, l'entitat ha estat reconeguda com la Millor Transformació Bancària a l'Europa Occidental per la revista Euromoney, i el Banc més Innovador de l'Europa Occidental per revista nordamericana Global Finance. A més, ha estat reconeguda com a la millor entitat de Banca Privada del món per la seva comunicació a clients, als Wealth Tech Awards de la revista PWM, del grup Financial Times.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/189854-caixabankinauguraacentelle-unaoficinadelnoumodel-tore-1.htm