BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2018-03-01

7a edició PetJades, la festa solidària de la Societat Protectora d'Animals de Mataró

Diumenge 4 de març, a partir de les 8.30 h. se celebrarà a Mataró la 7a edició del Pet-jades, un esdeveniment solidari on gossos i persones donen suport als animals abandonats




Arriba una nova edició del Pet-jades plena d’activitats solidàries i grans novetats. Aquesta trobada lúdic-esportiva té per objectiu ajudar als animals abandonats que viuen a la Societat Protectora d’Animals de Mataró (spAm). Les seves principals activitats són la caminada popular i les curses de canicross i bikejoring, enguany amb nous recorreguts i un esmorzar completament vegà.

La tradicional caminada tindrà un recorregut de 6 kilòmetres ben entretinguts pels boscos de sota el Parc Forestal. Es podrà participar amb gossos, ja que el camí està pensat perquè el puguin gaudir tant persones com els seus companys canins. A la meitat del recorregut s’instal·larà un avituallament per recuperar forces i a l’arribada hi haurà un esmorzar 100% vegà per tots els participants. A més, hi haurà uns participants molt especials, ja que alguns dels gossos que viuen a la protectora podran formar part d’aquesta festa realitzant el recorregut acompanyats dels seus voluntaris habituals.

Per cinquè any consecutiu, el Pet-jades té el seu propi canicross, una cursa de 6 kilòmetres on els corredors competiran estirats pels seus gossos pels corriols de les muntanyes del voltant de Mataró. Enguany el Pet-jades serà la final de la Copa Canicross Maresme, un campionat que uneix totes les curses d’aquesta modalitat de la comarca.

També serà la 3ª edició de la cursa de bikejoring, una modalitat derivada del múixing on, com en el canicross, el gos estira del seu amo que circula en bicicleta de muntanya. Per aquesta prova s’ha preparat un recorregut de 5 kilòmetres per pistes forestals que els participants faran a contrarellotge a partir de les 8:30 del matí.

També tindrem un canicross infantil, on els més petits podran córrer amb els seus gossos i provar aquesta trepidant modalitat esportiva.

L’acte tindrà el seu nucli central a davant de l’Estadi d’Atletisme de Mataró, on hi haurà instal·lades les carpes de l’organització, un bar solidari i les botigues i estands dels col·laboradors de l’esdeveniment. Allà es farà l’entrega de dorsals i el control veterinari, l’esmorzar, l’entrega de premis als guanyadors i el sorteig solidari, una desfilada de gossos en adopció, entre altres activitats que s’organitzaran durant tot el matí obertes a tothom que hi vulgui participar.

Les inscripcions a totes les activitats es poden realitzar tan al refugi Protectora de Mataró com per Internet a la pàgina web petjadesprotectoramataro.wordpress.com

Per organitzar aquest acte, la spAm ha unit esforços amb CaniX.cat i l’Associació Catalana d’Excursionisme Caní, grup especialitzat en l’esport caní de muntanya. La seva participació en aquest esdeveniment és completament solidària i tots els beneficis del Pet-jades es destinaran íntegrament a la cura dels animals abandonats.

Lloc: Carrer de Cirera, passat pistes Atletisme

Com arribar-hi:




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/162954-7aediciopetjade-lafe-ta-olidariadela-ocietatprotectoradanimal-demataro-2.htm