BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-12-17

VIVISOL, al capdavant de l'assistència respiratòria

La multinacional, el tercer grup europeu del seu sector, té com objectiu potenciar la presència a terres catalanes i, especialment, a Barcelona





El grup multinacional VIVISOL, especialitzat en la gestió diària de serveis sanitaris i focalitzat en les malalties respiratòries, continua creixent. Tant és així que ha tancat el 2016 amb resultats notoris, com ara un total de 55 societats en 23 països (Grup SOL) o 21 empreses repartides en 13 països (VIVISOL).

Aquestes no són les úniques dades concloents. Actualment, la companyia compta amb uns 4.500 treballadors (3.000 al Grup SOL i 1.500 a VIVISOL), a més d'un total de 13 plantes farmacèutiques repartides per tot Europa i una facturació que l'any 2015 es va tancar amb més de 670 milions, amb un creixement constant de les seves vendes del 10% durant la darrera dècada.

Aquests resultats han derivat en una posició privilegiada al capdavant del seu sector. Concretament, la multinacional s'ha consolidat amb el temps com el tercer grup europeu empesa, en gran mesura, pels seus tres pilars històrics: l'especialització respiratòria –VIVISOL va néixer com a societat proveïdora de serveis d'Oxigenoteràpia Domiciliària-; la diversificació –la companyia realitza des de Nutrició Artifical Domiciliària i Ventiloteràpia fins a Assistència Domiciliària Integrada o Auxilis Sanitaris- i l'expansió geogràfica.

Precisament sobre aquest darrer punt, el grup VIVISOL va aterrar a Espanya el 2011 amb l'adquisició d'una petita empresa espanyola distribuïdora d'equips mèdics. Amb el propòsit d'esdevenir un operador referent en el mercat estatal d'atencions respiratòries a domicili, va instal·lar a finals de 2011 la seva primera planta de producció d'Oxigen Medicinal a Madrid. Un any després, la branca de la multinacional va rebre dues bones notícies a terreny espanyol: a l'agost, va obtenir l'autorització com a Laboratori Farmacèutic de gasos medicinals per part de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris, mentre que a finals d'any va rebre el vistiplau per a tirar endavant la producció i comercialització d'Oxigen Líquid i Oxigen en ampolla.

Actualment, VIVISOL Ibèrica, que compta amb cinc centres de servei i diversos magatzems farmacèutics repartits en diferents comunitats autònomes, aposta fermament per enfortir la seva presència a Catalunya. Sense anar més lluny, Barcelona es postula com a possible seu central de la multinacional en un futur que s'entreveu proper.

Ampli ventall de serveis
Més enllà de l'Oxigenoteràpia a Domicili per a pacients amb deficiències respiratòries, el Grup VIVISOL ofereix un gran ventall de serveis que oscil·la des de les teràpies de ventilació fins a tractaments de les apnees del somni o l'aerosolteràpia. A més, els professionals de la multinacional també brinden servei de nutrició artificial, assistència mèdica remota, atencions avançades a domicili, prevenció d'escares o l'anomenat Vivitravel, el terme que fa referència a l'assistència a pacients quan aquests viatgen per motius laborals o per vacances.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/27162-vivi-olalcapdavantdela-i-tenciare-piratoria-2.htm