Suscribirse
cerrar

+ Notícies
Disminuir text
Augmentar text
Barcelona

CaixaBank llança una línia de crèdit de fins a 250 milions d'euros per a dones emprenedores

+ Notícies - 07/05/2018 - 16:56 | L'entitat financera impulsa la iniciativa a través del programa InnovFin del Fons Europeu d'Inversions (FEI)

CaixaBank
CaixaBank
Més fotos (0)

CaixaBank ha llançat, a través del programa InnovFin del Fons Europeu d'Inversions (FEI), una nova línia de crèdit de fins a 250 milions d'euros per donar suport als projectes liderats per dones emprenedores i innovadores. Per a la creació de la iniciativa, el banc presidt per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar ha signat un acord amb el Grup BEI que s'emmarca en el programa InnovFin SME Guarantee facility, promogut pel Fons Europeu d'Inversions. Aquest programa, que fou llançat l'any 2014, té com a objectiu fomentar el R+D+i de les pimes imidcaps i està englobat en el projecte de la Comissió Europea "Horitzó 2020". El programa InnovFin és un dels instruments que canalitza els fons rebuts pel FEI per a la implantació del "Pla Juncker".

Aquest compromís permetrà a CaixaBank dedicar 250 milions d'euros per donar suport als projectes de les pimes espanyoles relacionats amb innovació i internacionalització. La iniciativa, que estarà vigent fins al setembre de 2019, prestarà una atenció especial al finançament a dones emprenedores innovadores, que disposaran d'aquesta línia de crèdit especialitzada.

CaixaBank ha creat aquesta línia de préstecs específica per al finançament d'inversions noves o necessitats de capital circulant per imports d'entre 25.000 euros i 7'5 milions.

CaixaBank aposta per l'emprenedoria femenina
CaixaBank està fermament compromesa amb el foment de l'emprenedoria, la meritocràcia i la diversitat. En aquest sentit, CaixaBank promou, entre altres iniciatives, el Premi Dona Empresària, que busca identificar dones directives que han creat les seves pròpies companyies i cooperen de forma global per crear i distribuir la riquesa en el món empresarial. La guanyadora representa a Espanya en els premis internacionals IWEC Awards.

Així mateix, CaixaBank impulsa diversos programes interns relacionats amb la diversitat, en el marc del Pla Estratègic 2015-2018, que marca com un dels objectius principals per a l'entitat disposar de l'equip humà més dinàmic i preparat. En aquest sentit, l'entitat compta amb un dels percentatges més alts del sector de dones en primera línia de direcció, amb un 39,1% de directives. El percentatge de presència femenina en el consell d'administració de CaixaBank està a la franja alta de les empreses de l'IBEX35.

CaixaBank està adherida a diverses iniciatives per promoure la igualtat de gènere, com la iniciativa Women's Empowerment Principles, impulsada per Nacions Unides; l'Acord Voluntari amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per a una major representativitat de la dona en posicions directives; el Charter de la Diversitat, per fomentar la igualtat d'oportunitats i les mesures antidiscriminatòries; i l'Observatori Generació i Talent, amb l'objectiu de promoure la gestió de la diversitat generacional.

A més, CaixaBank compta amb la Certificació efr (Empresa Familiarment Responsable) de la Fundació Masfamilia, així com diversos reconeixements pel seu impuls del paper de la dona en l'àmbit laboral, com el premi 25è aniversari de la FEDEPE (Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries).


Autor: Redacció
Comentaris (0)
La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats
Veure Reglament
Acceptar
Nom (requerit)
Direcció de correu electrònic (requerit)
Comentari (màxim 246 caràcters)

Comentaris a Facebook
Opinió
Europa davant l'amenaça Trump

Europa necessita m&

0
Pujol a Artur Mas: “Toda la mierda para mí, en el partido tiene que quedar poca”
¡Mucha mierda!, si
0
CHOQUE ARGUMENTAL ENTRE LA VOLUNTAD Y LA LEY

La Asamblea Naciona

0
La família és la gran absent
La família é
0
PRESUPUESTOS, INDEPENDENCIA, Y CORRUPCIÓN

En este manicomio,

0


Classificats
Venc PC
VER DETALLE
Electrodomesticos i tecnologia
Ferrari
VER DETALLE
Vechicles
Tele samsung plasma
VER DETALLE
Electrodomesticos i tecnologia
ferrari
VER DETALLE