BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-08-10

Òmnium demana una aportació extra als socis per reforçar les seves arques

L'entitat dobla la quota per preparar-se econòmicament pel referèndum d'independència





Òmnium Cultural està aprofitant la proximitat del referèndum per fer caixa i ha demanat als seus socis un "esforç excepcional" per afrontar l'1 d'octubre. En una carta enviada als prop de 68.000 socis de l'entitat, el president Jordi Cuixart els demana una aportació econòmica extraordinària que dupliqui la quota anual, només del 2017.

"Necessitem més força que mai. Per encarar els mesos que vindran, et demanem fer una aportació excepcional", diu la missiva d'Òmnium, que se sustenta en un 80% per les quotes dels socis.

Segons detalla Cuixart, l'objectiu d'aquest reforç de les arques és estar preparats per l'1 d'octubre i encarar "pacíficament i democràticament tot el que passarà abans i després del referèndum".

En aquest sentit, destaca els intents de l'Estat d'"ofegar financerament l'entitat amb dues multes polítiques de 330.000 euros", en referència a les sancions imposades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades per abús ideològic durant la Gigaenquesta del 9 de novembre del 2014.

L'aportació extra és voluntària però es farà per defecte, ja que si no es respon la carta, el cobrament es farà efectiu al setembre. Es podrà anul·lar fins a finals d'octubre.

Font: Gironanoticies.com




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/30819-omniumdemanaunaaportacioextraal-oci-perreforcarle-eve-arque--2.htm