BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-07-17

Barcelona es prepara per atorgar la "Q Comercio de Calidad (QCC)" a la seva xarxa d´establiments comercials

El segell distintiu realitzat per l'ocasió, es compon d'una placa numerada i un certificat validat per un període de dos anys





La Fundació Barcelona Comerç presentarà avui dilluns, "Q Comerç de Qualitat (QCC)" un exigent segell de nova creació que neix amb l'objectiu de contribuir al fet que la qualitat segueixi sent un dels trets distintius del sector del comerç de la Ciutat Comtal.

Els principals destinataris són aquells establiments comercials que en el seu treball del dia a dia ofereixen una acurada atenció al client i una qualitat de servei excel·lent, a més de tenir en compte tot el que fa referència a la garantia de compra i compliment de les normatives legals.

El segell distintiu realitzat per l'ocasió, es compon d'una placa numerada i un certificat validat per un període de dos anys. La concessió d'aquest document està realitzat per una comissió avaluadora independent que vetlla per la transparència del procés de concessió del certificat, i que el seu màxim nivell de valoració està representat amb una puntuació de cinc "estrellas".

Des de la perspectiva del client o comprador, el distintiu QCC té un valor afegit que beneficia als establiments titulars que pertanyen a l'esmentat segell de qualitat. A més a més, els comerços reben informació actualitzada sobre la normativa legal vigent de comerç i consum i tenen a la seva disposició, entre d'altres serveis professionals, un servei de defensa del client per gestionar i solucionar conflictes que puguin sorgir tant en l'àmbit de les relacions amb els clients com amb empreses.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/30490-barcelonae-preparaperatorgarlaqcomerciodecalidadqccala-evaxarxade-tabliment-comercial--1.htm