BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-06-05

Els avantatges d'obtenir l'ajuda d'un software de gestiĆ³ empresarial modern i que tingui la capacitat d'actualitzar-se

Existeixen diverses formes de fer qu'una empresa evolucioni i guanyi en productivitat, has de saber dinamitzar algunes plataformes però donar l'empenta que li cal a la teva empresa





Són molts els objectius que s'estableixen a l'hora de crear una empresa o de realitzar un projecte professional que tenies al cap des de fa ja temps. Pot ser una tasca difícil assegurar-se que l'empresa funcionarà i tot irà bé, és per això que has d'utilitzar totes les ajudes que tens a la teva disposició. Sovint, diversos propietaris decideixen deixar el futur de la seva empresa en mans del destí prenent decisions com deixar de costat l'àmbit informàtic per poder estalviar una mica de diners. Es tracta d'un terrible error, perquè, això pot provocar greus problemes de gestió i, llavors, esdevindran problemes lligats a l'aspecte econòmic i funcional del negoci. Per aquesta raó és molt important poder tenir un software d'última generació modern per poder controlar la situació de l'empresa de forma contínua i establir un funcionament de creixement continu i dinàmic. Et parlem dels avantatges de tenir un d'aquests softwares i de què suposarà per la teva empresa.

Un mètode de funcionament estratègic

Resulta que les empreses es veuen obligades a prioritzar els seus departaments informàtics per poder respondre a les exigències de les noves generacions, les quals són el producte de l'evolució del món a un de més connectat amb l'àmbit digital. Tant els clients com els mateixos treballadors necessiten sentir-se connectats a l'empresa de forma digital; i l'agilitat i l'eficàcia són característiques necessàries per poder procurar el seu confort i la seva satisfacció. En aquest sentit, un ERP (sistema de planificació de recursos empresarials) serà l'element essencial per poder obtenir aquests objectius. Un software d'última generació et permetrà poder realitzar algunes operacions molt interessants com mantenir als treballadors connectats entre ells amb un servei de gestió empresarial on cloud, vigilar l'evolució de les finances del negoci o establir els horaris des d'internet; entre d’altres.

No ens sorprèn res que en Espanya les paraules clau "programas de gestión" estiguin entre les més buscades, ja que molta gent s'ha adonat de la seva utilitat. I és que resulta que els temps han canviat molt: abans, les empreses dedicades a crear un Software de gestió empresarial tan sols asseguraven les activitats quotidianes mes que innovar, però la innovació ha arribat en aquest camp, i ara, empreses com Aitana, la qual fa més de 30 anys que treballa amb empreses de tot tipus, han revolucionat el seu concepte de software per tornar-los molt més competitius, dinàmics i innovadors, perquè l'empresa es torni també d'aquesta manera. La teva entitat necessita un software d'aquest tipus, i no un de vell i ineficaç.

Quins són aquests avantatges tan interessants per la meva empresa?

El departament informàtic de la teva empresa necessita els millors softwares per poder treballar correctament i així obtenir beneficis en diversos sectors. La gestió d'una empresa és un concepte complicat, i no pot ser tractat de qualsevol manera si es vol fomentar l'eficàcia laboral dels treballadors i la productivitat. Veiem els punts positius d'implantar un software de gestió empresarial modern.

 Una millora de l'aspecte econòmic: En primer lloc, aquesta millora arribarà gràcies a l'eliminació de despeses inútils identificant els programes informàtics de tot tipus que podràs agrupar en un sol. Els softwares actuals són molt més complets que els d'abans i poden fer el que feien abans 4 diferents. En segon lloc, un software que tingui la possibilitat d'actualitzar-se quan sigui necessari serà sinònim de poder evitar problemes tècnics i, per tant, despeses en reparacions i tècnics. Finalment, l'economia de l'empresa millorarà de forma considerable perquè els recursos d'aquesta s'optimitzaran gràcies a solucions sectorials i horitzontals pròpies a tercers. Els beneficis arribaran tots sols.

Una millora de la seguretat de la teva empresa: No cal dir que un bon software de gestió empresarial protegirà en tot moment les dades i informacions importants i confidencials del teu negoci. Els millors ERP com SAGE X3 venen actualment amb sofisticats sistemes de seguretat que impedeixen als pirates digitals que puguin accedir a la teva base de dades. Existeixen d'altres tipus de software com Dynamics NAV (Navision), Dynamics AX (Axapta), Dynamics CRM o Sage XRT Treasury, et proposem que t’informis.

 El creixement continu de la teva empresa: Poder comptar amb un software de gestió dinàmic serà com posar les vies davant el tren, per establir un camí de progressió i fer que l'empresa evolucionis segons els teus desitjos. Pensa que empreses especialitzades en softwares com Aitana estudiarà el teu cas i et proposarà el software que millor s'adapti a tu. Allò serà la base del teu negoci i procurarà que aquest creixi de manera constant. És la millor manera d'assegurar-se que la inversió de crear una empresa valdrà la pena. No has de jugar-te-la.

Casos d'empreses que han trobat l'èxit gràcies a un bon software de gestió empresarial

Buscant per internet, ens trobem que l'empresa Aitana ha assegurat moltíssims Casos d'èxit de software de gestió empresarial, més d'un 95% dels casos, per ser més exacte. Actualment, és un percentatge altíssim i molt difícil d'obtenir, perquè ens trobem en un món on hi ha massa entitats i una crisi econòmica greu que no deixa que les més petites creixin. Ens adonem que això està canviant gràcies a la utilització dels estris adequats: un software dels que t'hem parlat és allò que està girant les tornes.

El que més destaca és el fet que no hi ha un sol tipus d'empresa en la llista de les que han obtingut èxit, sinó que n'hi ha de tots els sectors, grans i petites, catalanes i andaluses. Posarem com a exemple la Gran Jonquera Outlet & Shopping de Girona, el qual ha sabut desenvolupar el seu potencial gràcies a softwares que permetin treballar de forma més dinàmica.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/29683-el-avantatge-dobtenirlajudadun-oftwaredege-tioempre-arialmoderniquetinguilacapacitatdactualitzar-e-3.htm