BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-04-10

SCC explica a dos congressistes dels Estats Units que la majoria de catalans està en contra de la independència

Se'ls ha explicat el context jurídic, econòmic i social que es viu a Catalunya a conseqüència del desafiament separatista i la inserció d'aquest context en el marc espanyol i europeu





Una delegació de Societat Civil Catalana, Concòrdia Cívica i Empresaris de Catalunya, integrada per Mariano Gomà i Rafael Arenas (SCC), Teresa Freixes (CC) i Carlos Rivadulla (EC), s'ha entrevistat aquest diumenge amb els congressistes dels Estats Units Dona Rohrabacher i Brian Higgins.

L'entrevista tenia com a objectiu intercanviar impressions sobre la situació a Catalunya derivada del procés secessionista.

Se'ls ha explicat el context jurídic, econòmic i social que es viu a Catalunya a conseqüència del desafiament separatista i la inserció d'aquest context en el marc espanyol i europeu.

S'ha insistit en què la majoria dels catalans no vol la independència i en la gravetat de la situació creada per l'actitud del Govern de la Generalitat i dels partits secessionistes, que es neguen a respectar l'Estat de Dret i la democràcia.

S'ha advertit dels riscos derivats de la fractura social ocasionada per la irresponsabilitat dels governants nacionalistes i s'ha traslladat als congressistes Rohrabacher i Higgins que la democràcia espanyola té prou fortalesa per fer front al secessionisme.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/28788--ccexplicaado-congre-i-te-del-e-tat-unit-quelamajoriadecatalan-e-taencontradelaindependencia-1.htm