BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-03-05

Audax, Korrigan i Valentina guanyadors de l'ediciĆ³ 2017 Trofeu Vila de Blanes de Creuers ORC

La prova puntuable per la Copa Catalana Zona Centre ha tingut un cap de setmana amb vents de S/SO d'intensitats de 20 nusos de mitja i onades de més de 2 metres





Amb el lliurament dels premis elaborats pels nostres amics de Gravats AUBANELL, i el sorteig de dues entrades pel Gran Teatre del Liceu, per l'espectacle SHEN YUN, s'ha posat punt i final al 36 Trofeu Vila de Blanes (antic Príncep de Girona) de la classe creuer ORC puntuable per la Copa Catalana Zona Centre.

El Trofeu enguany ha comptat amb 13 embarcacions, entre 60 i 70 regatistes aproximadament, de les províncies de Barcelona i Girona, tot representant a 7 clubs diferents (RCNB, RCMB; CN BALÍS, CN ARENYS, CN MASNOU, CV GOLFUS i CV BLANES). Les embarcacions s'han distribuït en 3 grups depenent del seu certificat de mesurament i han completat un trofeu dominat pels forts vents de sud i oest, que en la jornada de diumenge van arribar a ratxes de 24-26 nusos, i per una mar que ha arribat a mostrar onades de més de dos metres.

Finalment, al GRUP 0-1 el frec a frec després de les tres proves disputades ha decantat la balança cap al TP-52 de Toni Guiu i Pablo Garriga del RCMB. El iot AUDAX, que dissabte va guanyar la travessa de més de 14 milles entre Blanes, Malgrat de Mar i Lloret de Mar ha guanyat també un dels dos recorreguts (barlovent-sotavent) de la jornada dominical. Finalment, l'altra embarcació en la disputa pel primer lloc, l'ENIGMA de Lluís Tort, del RCNB, ha quedat subcampiona en el grup.

Al GRUP 2, el més nombrós, el KORRIGAN, de Joan Balaguer del Club Vela Blanes, amb tripulació de joves regatistes provinents dels equips de regata del club (en aquest cas de la classe Europa), s'ha fet amb la victòria, seguit del BEAGLE de Roger Ferrer, també del Club de Vela. L'embarcació de Joan Balaguer s'ha fet amb la victòria després de 3 primers llocs en les 3 proves disputades el cap de setmana (travessa i dos "bastons"). En aquest grup també ha participat l'embarcació BERINGUINYS del Club Vela Blanes.

Finalment al Grup 3, extraordinari el Trofeu que ha fet el J80 de Stephane Azzoni que ha aconseguit el primer lloc del grup. El VALENTINA a aconseguit a més el primer lloc de la classificació conjunta del Trofeu Vila de Blanes. En aquest grup també ha participat el RONDALLA III, que ha estat el guanyador de les dues entrades de l'espectacle del Liceu.

Al lliurament de premis ha assistit, juntament amb l'equip tècnic del Club i de la regata, el president del Club, Sr. Amadeu Nualart, el delegat territorial de Barcelona de la FCV, el Sr. Manel Giménez, els membres de junta directiva del Club, Srs. Roger Ferrer i Joan Balaguer, així com Montserrat Masvidal encarregada de presentar l'experiència Shen Yun al Gran Teatre del Liceu.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/28255-audaxkorriganivalentinaguanyador-deledicio2017trofeuviladeblane-decreuer-orc-3.htm