BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-02-10

Albert Busquets guanya la Medalla d'Or de la Federació Internacional dels EUA

El fotògraf de GironaNotícies, que ha sigut l'únic espanyol premiat, s'ha endut el guardó més important dins la categoria de 'Viatges'





Participants i fotografies arribades d'arreu del món competien per rebre el reconeixement de la Federació Internacional dels EUA, i un dels guardons més importants ha anat a parar a mans del fotògraf Albert Busquets. "Vaig presentar 16 fotografies distribuïdes en 4 categories diferents, i per sorpresa meva, m'he endut la PSA Gold", ens ha explicat el col·laborador de GironaNotícies. Busquets ha resultat vencedor de la categoria de 'Viatges' i s'ha imposat a participants de països com Singapur, Índia, Taiwan, Qatar, Hong Kong, Canadà, EUA, Austràlia, Sud-àfrica, Holanda, Alemanya o França. "També vaig participar en les categories de fotografies en blanc i negre, de natura, obert, i finalment he guanyat en la categoria de viatges per una fotografia feta des del balcó de l'Ajuntament de Barcelona", indica el flamant guanyador de la Medalla d'Or. La fotografia que li ha valgut la PSA Gold es va fer durant la celebració de les Festes de la Mercè sota el nom de 'Tradició Catalana'.

El cert és que el dia ja ha començat de la millor manera possible pel fotògraf de GN, que a primera hora del matí ha rebut el premi 'Shark Montenegro' per una fotografia feta a la Cala Gogó de Sant Antoni de Calonge. "No m'esperava endur-me aquest premi, i quan a la tarda he sabut que m'havien donat la Medalla d'Or ja ha sigut massa", ha assenyalat Busquets. Quan passaven uns minuts de les 7 de la tarda, el fotògraf gironí ha rebut la notificació per part de la Federació Internacional dels EUA. "La gent es pensa que és fàcil, que et presentes a un concurs i guanyes, però no és així. Hi ha molta competència i guanyar un premi d'aquestes dimensions està a l'abast de pocs. Estic molt content per aquest reconeixement però no m'aturaré aquí, seguiré participant amb la intenció d'aspirar al màxim", ha conclòs Albert Busquets just després d'assabentar-se de la segona bona notícia d'un dia farcit de premis.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/27866-albertbu-quet-guanyalamedalladordelafederaciointernacionaldel-eua-3.htm