BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-01-25

És possible tenir la casa dels nostres somnis en temps rècord

Podem adquirir un habitatge que ja estigui construïda mitjançant una operació de compravenda o aconseguir una que només es tinguin els plans





Des de petits no parem d'imaginar com serà la nostra futura casa i on estarà ubicada. De fet, de vegades, fins i tot pensem de quina manera la decoraríem. Creiem que el moment d'independitzar-nos no arribarà mai, però mentre llegim aquest article ens adonem que el temps passa molt de pressa i hem de fer un pas endavant, de cara a assegurar el nostre futur.

Podem adquirir un habitatge que ja estigui construïda mitjançant una operació de compravenda o aconseguir una que només es tinguin els plans. També podem optar per un xalet independent o per un adossat. Avui en dia sobren les opcions, tot pot estar al nostre gust i elecció. De vegades depenem del temps, és a dir, si entrar a viure a la nostra llar ens corre molta pressa o, per contra, podem anar relaxats. Per solucionar tots aquests dilemes, hi ha la possibilitat d'optar per les cases modulars d'Hormipresa, una empresa catalana que ofereix als seus clients l'avantatge de dissenyar la seva casa a mida.

Si ens interessa aquesta opció, haurem de contactar amb la companyia, que ens convidarà a visitar una casa construïda pels seus professionals perquè puguem comprovar de primera mà de quines característiques es tracta. En segon lloc, si seguim d'acord amb el procés, Hormipresa farà un estudi geotècnic del terreny, assentant les bases, els materials i els acabats. Un cop realitzat aquest, serà el moment de parlar del pressupost i dels terminis. Posteriorment, el seu equip ha de sol·licitar els permisos pertinents a l'Ajuntament que correspongui i gestionarà tots els tràmits necessaris. Quan tot estigui llest per a construir, es presentarà al client l'avantprojecte per si es necessités algun retoc final. Finalment, es donaria pas al començament de l'obra.

Les cases que ofereix aquesta signatura, prefabricades de formigó arquitectònic, poden ser una realitat en menys de cinc mesos. A més, els quaranta anys d'experiència de l'empresa serveixen com a garantia. Gràcies a un sistema de desenvolupament del departament I + D d'aquesta empresa, a l'hora de construir, s'usen diferents tècniques que permeten estalviar fins a un 75% en consum de calefacció i un 60% en refrigeració. Cal destacar que els acabats incorporen les últimes novetats tecnològiques en eficiència energètica, de manera que la seva distribució interior aprofita al màxim la llum solar. D'altra banda, aquesta firma treballa amb processos altament respectuosos amb el medi ambient.

D'altra banda, pel fet de ser cases independents, ens estalviem els problemes amb els veïns si és que n'hi ha. En cas que així sigui, no haurem de preocupar-nos tampoc, ja que les parets i cobertes es construeixen per aïllar l'interior dels sorolls. Les parets tindran un gruix de 31 centímetres, compost per formigó armat, aïllament tèrmic continu sense cap pont tèrmic i formigó arquitectònic blanc.

Per assegurar que es compleixen els somnis dels seus clients al complet, l'empresa també treballa l'interiorisme i el paisatgisme de l'habitatge construït, sempre adaptant-se als desitjos del comprador, qui tindrà la possibilitat de triar tant la mida de la casa com la seva distribució.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/27571-e-po-ibletenirlaca-adel-no-tre-omni-entemp-record-2.htm