logo
Imprimir
10-01-2017 | 21:31hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank reforça la seva proximitat al client amb el llançament de 'Family'

La proximitat -personal, comercial i física- i la relació a llarg termini són els eixos fonamentals d'aquesta campanya estratègica per fidelitzar i captar clients de banca de particulars


CaixaBank estrenarà demà Family, una nova campanya corporativa i estratègica basada en la proximitat a les persones i que englobarà tots els productes de banca de particulars de l'entitat. La campanya pretén afermar la confiança dels clients inspirant-se en els llaços que sorgeixen en els cercles familiars i d'amistat.

Aquesta nova línia de comunicació serà permanent en el temps i permetrà una evolució en l'storytelling de les diferents campanyes que es desenvolupin durant tot l'any. Family, que serà el fil conductor de les diferents accions publicitàries, té com a jingle la famosa cançó We are family del grup Sister Sledge.

Amb aquesta campanya, CaixaBank construirà una nova arquitectura de productes per captar i fidelitzar els clients de banca de particulars i així augmentar la seva vinculació amb l'entitat. Family assegurances, Family nòmines i Family préstecs seran algunes de les agrupacions de productes que es presentaran en els propers mesos i que inclouran novetats per a qui decideixi subscriure-les.

En la creació d'aquesta campanya, s'han treballat els conceptes de proximitat personal, comercial i física: la comunicació amb el client - l'ADN de CaixaBank-; l'empatia -tenir una cartera adaptada a les necessitats dels clients-; i la proximitat -disposa de la xarxa més àmplia d'oficines i caixers automàtics a Espanya-. A més, la relació a llarg termini amb les persones és un altre dels eixos fonamentals d'aquesta campanya destinada a fidelitzar i captar clients de banca de particulars.

Family és un concepte coherent amb els valors de CaixaBank, entitat que presideix Jordi Gual i que té com a conseller delegat Gonzalo Gortázar, i posiciona l'entitat com a líder i referent en banca de particulars.

L'entitat, que compta amb 13,8 milions de clients, ha reforçat i augmentat durant el 2016 el seu lideratge en banca de particulars a Espanya, amb una quota de penetració del 29,5% (+120 punts bàsics) i del 25,7% com a banc principal (+170 punts bàsics), segons la consultora FRS Inmark. Com demostren aquestes dades, CaixaBank segueix creixent com a banc principal dels espanyols i amb Family aspira a continuar incrementant aquesta quota el 2017.

Les llars i consumidors a Espanya

La campanya Family també vol ser una resposta de CaixaBank al repunt del creixement del número de llars a Espanya. Segons dades de l'INE, després d'anys de retrocés, el número de llars a Espanya va tornar a augmentar durant el 2015 i va assolir les 18.346.200, el que va suposar un 0,2% més que l'any anterior. El tipus de llar més freqüent són els de parella amb fills que conviuen junts (més de 6 milions). Les de 3 i 4 persones són les que concentren la major part de la població.

D'altra banda, els principals trets del consumidor són: una edat entre 30 i 60 anys, gairebé el 80% viu en parella i el 70% té fills. Per a tots, la família i el seu cercle d'amistat són pilars essencials a les seves vides.
Link:
http://www.barcelonanoticies.com/noticia/27363_caixabankreforcala-evaproximitatalclientambelllancamentdefamily-1.htm