BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-01-07

Barcelona, la millor promoció econòmica internacional del món segons fDi Magazine

Segons els editors de la publicació, Barcelona té una "estratègia ben pensada i ben definida, que combina l'ús intel·ligent de la tecnologia i les estratègies de planificació urbana amb la promoció en general de manera efectiva"





La revista fDi Magazine, del grup Financial Times, ha atorgat el reconeixement internacional a l'Ajuntament de Barcelona i a la seva Direcció de Promoció de Ciutat com a millor "IPA – Investment Promotion Agency" (Agència de Promoció d'Inversions) de l'any, en la primera edició dels fDi Strategy Awards, en la qual han participat 124 ciutats i regions.

La publicació considera que Barcelona és la ciutat més eficient del món pel que fa a la promoció per captar projectes d'inversió estrangera. Barcelona també es consolida dins el rànquing de ciutats globals del futur com la cinquena en la categoria fDi Strategy i ha destacat en diverses de les 46 categories individuals, com la gestió orientada a resultats, les estratègies de diversificació i les estratègies web.

Segons els editors de la publicació, Barcelona té una "estratègia ben pensada i ben definida, que combina l'ús intel·ligent de la tecnologia i les estratègies de planificació urbana amb la promoció en general de manera efectiva". Per la seva banda, el tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, ha destacat: "Barcelona ha desenvolupat al llarg dels anys una estratègia de promoció econòmica internacional reconeguda arreu del món que és compartida amb agents públics i privats i que busca la col·laboració, i no només la competència, amb altres ciutats del món."

La revista fDi Magazine està especialitzada en el lloc que ocupen els mercats i fluxos d'inversió internacionals. El grup Financial Times manté amb aquest nou rànquing el compromís per la difusió de les millors pràctiques professionals que potencien els fluxos i intercanvis de negocis internacionals. En aquest sentit, els fDi Strategy Awards són una nova modalitat de rànquing comparatiu molt útil per als territoris perquè permetrà, a partir d'ara, identificar i exposar públicament les millors estratègies de les agències de promoció de ciutats i territoris del món.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/27330-barcelonalamillorpromocioeconomicainternacionaldelmon-egon-fdimagazine-2.htm