BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-01-01

Barcelona rep el 2017 amb un gran espectacle a Montjuïc

75.000 persones han celebrat avui l'arribada del 2017 assistint a l'espectacle que ha tingut lloc a l'avinguda Maria Cristina





75.000 persones han celebrat avui l'arribada del 2017 assistint a l'espectacle que ha tingut lloc a l'avinguda Maria Cristina, amb un espectacle especial que aquest any s'ha organitzat des de l'Institut de Cultura de Barcelona.

L'espai escènic format per la Font Màgica de Montjuïc, el Palau Nacional, l'avinguda Maria Cristina i les Torres Venecianes ha acollit un espectacle de música, aigua i focs d'artifici al servei d'una sincrònica coreografia multimèdia, on la música ha estat la protagonista principal.

Aquest és el quart any que se celebra la festa de Cap d'Any a l'avinguda Maria Cristina amb una celebració ciutadana, acte que en totes les seves edicions anteriors sempre s'ha caracteritzat pel civisme i l'absència d'incidents.

En l'edició d'enguany s'ha volgut posar l'èmfasi en un format equiparable al de les grans capitals europees a través de la creació d'un espectacle immersiu, que innova amb la presència del foc i ha estat ideat amb una forma perimetral, de manera que garanteixi que l'experiència té la mateixa intensitat des de qualsevol ubicació de l'espai escènic. D'altra banda, s'han aprofitat al màxim els recursos que ofereixen les fonts i els llums del Palau Nacional de Montjuïc, que apareixerà especialment il·luminat, per donar a l'espectacle un caire artístic diferenciat.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/27290-barcelonarepel2017ambungrane-pectacleamontjuic-3.htm