BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-12-16

Fira de Barcelona tanca el seu millor any

Preveu tancar l’exercici del 2016 amb un volum de negoci de 165 milions d’euros





Fira de Barcelona preveu tancar l’exercici del 2016 amb un volum de negoci de 165 milions d’euros, que és el que han generat els 120 esdeveniments que han organitzat. L’evolució favorable dels salons propis, el pes dels esdeveniments externs i l’activitat internacional -tant als recintes com a l’exterior-, així com l’aposta per la innovació, sobretot en el camp tecnològic i industrial, li permeten obtenir els millors resultats de la seva història i refermar el seu paper com a generador d’activitat en el territori.

Els 165,1 milions d’euros previstos de facturació suposen un augment d’un 9,7% en comparació amb 2015. Pel que fa a 2014, un any més comparable per efectes de calendari i amb el més gran volum de facturació registrat fins a la data (152,6), l’increment és del 8,2%.

El 2016, Fira de Barcelona ha registrat una intensa activitat en acollir als recintes de Montjuïc i Gran Via 65 salons i congressos, més els 9 realitzats a l’exterior, així com més de 50 actes de tipus corporatiu, comercial i esportiu, celebrant-se en conjunt al voltant de 120 esdeveniments. A més, en el marc dels salons s’han desenvolupat un miler d’activitats, entre sessions formatives, conferències, debats i tallers.

Alguns dels esdeveniments més destacats de 2016 organitzats per Fira han estat Alimentaria, Saló Nàutic, Caravaning, Barcelona Bridal Fashion Week i Liber, amb especial menció d’aquells relacionats amb la tecnologia i la denominada indústria 4.0. És el cas del nou In(3D)ustry, l’Internet of Things Solutions World Congress (IoTS), amb la seva segona edició, i l’Smart City Expo World Congress, que aquest any ha coincidit amb el llançament d’Iwater (sobre el cicle integral de l’aigua), Circular Economy (reutilització de residus) i l’European Utility Week (subministraments).

El pròxim any preveu celebrar més de 60 salons i congressos entre els quals figuren el Mobile World Congress, Barcelona Games World, Smart City Expo, Barcelona Building Construmat o Automobile Barcelona (el nou posicionament del Saló de l’Automòbil més enfocat a la connectivitat mòbil).

Els resultats s’han presentat en el decurs de la reunió del Consell General, que presideix l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, qui ha ressaltat la bona marxa de la institució i la seva estreta vinculació amb la ciutat.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/27161-firadebarcelonatancael-eumillorany-2.htm