BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-10-12

Arranjament de set ponts de la Xarxa local de carreteres

Actualment, la Diputació de Barcelona gestiona un total de 427 ponts i pontons de més de quatre metres de llum, repartits en el conjunt de les 287 vies que integren la Xarxa local amb una longitud total de 1.585 km





La Diputació de Barcelona inicia l'arranjament de set ponts de la Xarxa local de carreteres per tal de millorar la seguretat viària. L'actuació forma part del Pla de millora de les contencions en ponts de la xarxa local que preveu la progressiva adequació de les infraestructures seguint un ordre de prioritat en funció de la intensitat del trànsit i el grau d'accidentalitat de cada carretera. L'actuació compta amb un pressupost de 806.845 euros i un termini d'actuació d'onze mesos.

En concret, els ponts en els quals s'actuarà són el de la riera de Torrelles a la BV-2005 i el de la riera de Cervelló a la BV-2002 a Sant Vicenç dels Horts; el de la riera de Comassa a la C-37z a Sant Salvador de Guardiola; el del torrent del Bou a la BV-2122 a Pontons; el de sobre els FFCC a la BV-2249 a Gelida; el de la riera de Ribes a la BV-2113 a Sant Pere de Ribes, i el del rec de l'Esperança a la B-522 a Vic.

Les actuacions a realitzar seran la renovació i substitució de les baranes i els sistemes de contenció per a vehicles, ja que necessiten una especial conservació i millora, especialment amb l'aprovació de noves recomanacions i normatives en matèria de contenció que fa necessàries aquestes actuacions d'acord amb el Pla de seguretat viària 2014. També s'actuarà en l'adequació de voreres quan sigui necessari, en el drenatge existent i en la col·locació o reparació de junts en calçada.

Actualment, la Diputació de Barcelona gestiona un total de 427 ponts i pontons de més de quatre metres de llum, repartits en el conjunt de les 287 vies que integren la Xarxa local amb una longitud total de 1.585 km.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/26294-arranjamentde-etpont-delaxarxalocaldecarretere--2.htm