BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-09-07

Pancartes de la Diada vesteixen monuments i façanes simbòliques de Catalunya

Òmnium Cultural i l'ANC despleguen simultàniament pancartes de l'#apunt a les cinc ciutats que acolliran la mobilització d'aquest diumenge





Avui Lleida, Berga, Tarragona, Salt i Barcelona s'han despertat amb façanes i monuments simbòlics vestits amb l'#apunt, el lema de la Diada d'enguany. Es tracta d'una acció simultània que ha estat impulsada per Òmnium Cultural i l'ANC i que té l'objectiu de mobilitzar el màxim de persones aquest diumenge a les cinc ciutats catalanes.

Les pancartes, totes de grans dimensions, han embolcallat des d'aquest matí monuments i façanes de cada un dels municipis protagonistes d'aquest Onze de Setembre, amb missatges com "Endavant República Catalana", "Som el somni, estem a punt" o "Inscriu-te a l'11S".

A Barcelona, s'ha folrat la plaça Tetuan, un dels punts que s'omplirà aquest diumenge per la Diada que, a la capital catalana, tindrà lloc a passeig de Sant Joan, des de l'avinguda Diagonal fins a l'Arc de Triomf.

La capital del Segrià, Lleida, ha omplert amb l'#apunt d'aquesta Diada la passarel·la del Liceu Escolar davant de la plaça Blas Infante, a la llera del riu Segre, un espai que també concentrarà la mobilització de l'11S.

Per la desplegada de la pancarta a Salt s'ha escollit l'edifici més alt del municipi, ubicat justament a l'avinguda dels Països Catalans, també punt d'acollida de la concentració.

De Tarragona s'ha escollit el Balcó del Mediterrani, un dels llocs més concorreguts de la ciutat.

Per últim, a Berga, l'acció s'ha dut a terme a la façana d'un edifici de la plaça de Sant Pere, al costat del consistori.

A les xarxes, es poden veure també les fotografies de l'acte amb les etiquetes #punt5 i #apunt.





Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/25891-pancarte-deladiadave-teixenmonument-ifacane-imbolique-decatalunya-2.htm