BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-09-05

Les Biblioteques, protagonistes a la Setmana del Llibre en CatalĂ 

60 biblioteques participaran demà en el dia de les Biblioteques dins la Setmana del Llibre en Català





Una seixantena de biblioteques públiques, de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, rebran una aportació econòmica de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i empreses col·laboradores de la Setmana per tal que les biblioteques ampliïn el seu fons adquirint llibres a les casetes de les diferents editorials i llibreries presents a la Setmana.

Així mateix, pel dia de les Biblioteques, hi haurà activitats específiques com: Descobrim les novetats de La Setmana; 100 anys de biblioteques: I ara què? i Les biblioteques i els seus autors de capçalera.

Enguany, a la Setmana, hi trobareu 150 expositors, entre llibreries, editorials i entitats, i un programa de 235 activitats, 198 per adults i 34 per a infants. A més, aquest any s'han estrenat uns nous mòduls que s'integren en l'estètica del Mercat de Santa Caterina, incorporant els colors de la seva teulada característica.

Entre els expositors hi ha l'estand de la Llibreria de la Diputació de Barcelona (caseta número 42) on es podran adquirir les darreres novetats editades per la corporació, com ara La Màquina de pensar. Ramon Llull i l'Ars combinatòria; Palau Güell. Gaudí: Itinerari de visita; La Casa de caritat o Impulsos: Emoció i qualitat de moviment en l'intèrpret escènic 2016.

La Setmana del Llibre en Català, que aquest any lliura el Premi Trajectòria a la traductora Anna Casassas, és una proposta organitzada per l'Associació d'Editors en Llengua Catalana per tal de promoure la divulgació de l'edició i la lectura en català.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/25860-le-biblioteque-protagoni-te-ala-etmanadelllibreencatala-2.htm