BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-04-19

L'alcalde de Mataró demana al president de la Generalitat més suport en seguretat, polítiques socials i educatives

També van parlar de la situació del Consorci Sanitari del Maresme en la primera entrevista institucional que han mantingut





El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va rebre ahir a la tarda l'alcalde de Mataró, David Bote, al Palau de la Generalitat.

Pocs dies després de ser investit president, l'alcalde va demanar-li per carta una primera trobada institucional per abordar diversos temes relacionats amb la ciutat.

David Bote va transmetre al president la seva preocupació per la situació del Consorci Sanitari del Maresme, li va recordar la petició de més efectius de Mossos d'Esquadra per millorar la seguretat a Mataró i va plantejar la necessitat que la Generalitat aporti més recursos per a les polítiques socials, d'ocupació i d'educació. El president es va interessar durant la reunió pel deute de 7,8 milions d'euros que manté l'Administració catalana amb l'Ajuntament per diversos programes i serveis dels darrers anys.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/24410-lalcaldedematarodemanaalpre-identdelageneralitatme-uporten-eguretatpolitique-ocial-ieducative--1.htm