BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2019-03-11

Àngel Gutiérrez i Antonio Fernández, els 'vells rockers' del futbolí

Els jugadors alt-empordanesos s'han imposat al Campionat de Catalunya disputat aquest cap de setmana a Premià de Mar




La localitat de Premià de Mar, al Maresme, ha esdevingut l'escenari aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya de futbolí disputat en futbolins Presas Evo, d'última generació. El torneig ha tingut un gran protagonisme alt-empordanès, ja que els vencedors de la Tercera Categoria han estat Àngel Gutiérrez i Antonio Fernández, de Figueres i Vilafant, respectivament.

Es dona la circumstància que els dos competidors empordanesos són els dos jugadors en actiu més veterans de tot Catalunya, una condició, aquesta, que no ha estat cap impediment per l'assoliment de la seva victòria final. Més aviat, el bon joc i l'experiència s'han alçat com a elements determinants per alçar els trofeus de campions.

Alta participació

A la cita premianenca hi han participat al voltant de 140 jugadors provinents de Catalunya, tot i que entre els competidors també hi ha hagut alguna parella d'alt nivell d'altres indrets com Andalusia, Cantàbria o Galícia.

La prova d'aquest cap de setmana s'erigeix com l'avantsala de la gran competició que es disputarà per Setmana Santa a la localitat de Rábade, a Lugo, Galícia, on prendran part més de mig miler de jugadors d'arreu d'Espanya, que disputaran els seus enfrontaments amb més d'una cinquantena de futbolins.




Link:
https://www.barcelonanoticies.com/noticia/180612-angelgutierreziantoniofernandezel-vell-rocker-delfutboli-1.htm