logo
Imprimir
21-11-2018 | 18:09hs
•+ NOTíCIES

Wine Palace obre a Barcelona dues noves vinoteques

Els establiments, d'uns 100 metres quadrats, són als barris de Gràcia i Sant Antoni

La cadena empordanesa Wine Palace ha obert avui dos nous establiments a Barcelona, amb el que ja té 26 botigues arreu del territori català. Aquests nous punts comercials, que ja havien funcionat prèviament com a vinoteca amb altres propietaris, se sumen als que ja tenia la companyia alt-empordanesa especialitzada en vins i destil·lats a l'entorn a la capital catalana, a l'Avinguda de Sarrià i a Sant Cugat.

Es tracta, explica la sommelier Anna Vicens, de dos establiments d'uns 100 metres quadrats cadascun, una superfície més petita que els grans establiments que la cadena té a les comarques gironines, pel que Wine Palace ha apostat per convertir-les en vinoteca, un concepte de botiga més urbà que ja tenen a Salou.

Tant la Vinoteca de Gràcia com la de Sant Antoni compten amb una important selecció de vins amb presència de totes les Denominacions d'Origen (DO) catalanes, amb especial atenció per les DO més properes a Barcelona, com la DO Penedès o Alella.

Amb aquestes dues vinoteques, Wine Palace, que és propietat del grup Alregi Distribucions amb seu a Vilamalla, consolida la seva presència a la capital catalana i la voluntat ara és seguir obrint nous establiments en altres punts de Catalunya, explica Vicens.
Link:
http://www.barcelonanoticies.com/noticia/176185_winepalaceobreabarcelonadue-nove-vinoteque--1.htm